Jun 13, 2012, 10:16 AM

Кой е той 

  Poetry » Love
1195 0 1

Кой не иска да пие от тебе,
да усети твоята нежност.
Кой не би искал да те вземе
и превърне нощта си във вечност.

Кой не иска да чува смеха ти,
да попива от таз жизнерадост.
Кой не иска да трие плача ти,
да те връща във твоята младост.

Кой усмивката твоя не иска,
да гледа как светът му се вие.
Кой в трапчинките не е поискал
своя поглед да скрие.

Кой изобщо за тебе е важен,
във душата с икона поставен.
Кой е този блажен!?
Да отнема туй всичко от мен.

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??