К О Й Щ Е П Л А Т И
Стихове тежки, затлачени,
в трудни години влачени,
раждат се дълго преносени,
увредени и нескопосани..
Сърцето ми свят огледален е
с чувствата изпързаляни.
Умъртвени са силуетите
без радостите отнетите.
Изгубва се в огледалото
моето бъдещете цялото...
Виждах простори усмихнати –
само от Бога надникнати.
Стихове тежки, затлачени –
мигове мои помрачени!
Кой ще плати за мечтите ми,
за болкитe пренаситени?
© Стойна Димова All rights reserved.
Желая ви високи творчески успехи и спокойна вечер!