Apr 10, 2010, 3:57 PM

Кой тича по-бързо 

  Poetry » For kids
767 0 10



Зайо пак е на диета -
зеленчукови пюрета,
моркови, спанак, салати
чушки, бамя и домати.
Мечо пък обича мед,
но закусва най-напред
с топли банички с извара,
на обяд - с масло попара,
вечер - пържени кюфтета -
най-обича таз диета.
Я кажете ми, дечица,
кой от тях по-бързо тича?
Зайко, с бързите крачета,
или Мечо, със шкембето?


 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??