Jan 8, 2022, 8:27 PM  

Коледа 

  Poetry » Other
724 0 0

 

На Коледа се случват чудеса

и нека в дома ни усмивката да грее,

а чудо, чудо е света,

в който ние с вас живеем.

 

Поглеждаме с малко мъка пак назад,

към старата поредната година,

с надежда чакаме щастлив обрат

и сбъднати мечти да има.

 

А днес е празник, нека радост ни обзема,

че път не знаем колко ни остава,

за всички хубави моменти, оставили следа във времето,

за всичко спиращо дъха

наздраве!!!

 

© Георги Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??