Dec 5, 2014, 9:59 PM

Коледа 

  Poetry » Humour
899 0 1

Коледа е празник най - голям

цялата трапеза вкъщи мога да изям.

Нашата елхичка има си звездичка - 

жълта и голяма, сложихме я с мама.

Виждам те и вече знам 

искам нещо да ти дам.

Обичам те да кажа от сърце

на теб довечера лице в лице.

Подаръка подготвих,

но със сняг до уши навън се понамокрих.

Добре, че имах ръкавици

и торбичка с топлички мекици.

Коледа вече е дошла,

ех ще става веселба.

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Едно хубаво стихотворение за деца.Всъщност децата най-очакват Дядо Коледа.Поздрав и хубав ден!
Random works
: ??:??