5 dic 2014, 21:59

Коледа 

  Poesía » De humor
884 0 1

Коледа е празник най - голям

цялата трапеза вкъщи мога да изям.

Нашата елхичка има си звездичка - 

жълта и голяма, сложихме я с мама.

Виждам те и вече знам 

искам нещо да ти дам.

Обичам те да кажа от сърце

на теб довечера лице в лице.

Подаръка подготвих,

но със сняг до уши навън се понамокрих.

Добре, че имах ръкавици

и торбичка с топлички мекици.

Коледа вече е дошла,

ех ще става веселба.

© Теодора Делиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Едно хубаво стихотворение за деца.Всъщност децата най-очакват Дядо Коледа.Поздрав и хубав ден!
Propuestas
: ??:??