Jan 14, 2008, 8:55 PM

Коледен подарък 

  Poetry » Other
674 0 8
 

Коледен подарък

 

Мъртвият кристал ще оживее,

стоплен върху нежните ти длани.

Цялата вселена ще запее.

Весело ще зазвънят камбани.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??