Dec 20, 2011, 9:54 PM

Коледна мечта 

  Poetry » For kids
930 0 12

  Коледна Мечта

 

Звездица на небето Грее!

Отразила се в детските очи,

сякаш е отговор на техните мечти.

Коледа е вън и в моето сърце живее!

 

Дядо Коледа ще дойде,

 със звънчета ще запее!

В огнище огън ще загрее!

Подаръци ще ни донесе,

за да се радваме  от сърце!

 

Чуден празник е това,

щом като звездица

изгрява моята мечта!

,,Да сме всички у дома

с топли, добри и весели сърца!”

Нека винаги  да е така!

 

© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??