Dec 25, 2012, 3:51 PM

Коледна мечта 

  Poetry » Love
1117 0 1

В душата ти на Коледа се спрях,

във снежно-бялото ù пълнолуние

и заедно с мечтите ти мечтах

в божествените чудеса на здрача.

 

Избрах в небето коледна звезда,

с любов я галено орисах,

мечтах на глас, мечтах в снега

и името ти там написах.

 

На Бъдни вечер, в тиха нощ,

в душата ти прозрях надежда

и тази зимна огнена луна

в очите ти как трепетно се вглежда.

 

В магията от коледни искри,

в очакване на стареца с чувала,

целунах устни - топли от мечти,

и в миг узнах какво си пожелала...

 

 

Честита Коледа на всички и нека мечтите Ви се сбъднат!

 

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??