Dec 16, 2011, 6:33 PM

Коледна молба 

  Poetry » For kids
1295 0 27

Дядо Коледа добричък,

днес ти пиша писъмце.

Да го прочетеш самичък,

аз те моля от сърце!

 

Нека мирна е Земята,

нека всичките деца

да си имат мама, тате,

пълни с радост сърчица!

 

А за мен – такъв послушен -

мога да се справям сам,

донеси ми Мечо плюшен

с шоколад един голям!

                                                                                                                               

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??