Dec 23, 2009, 4:18 PM

Коледно хайку (ремикс) 

  Poetry » Phylosophy
533 0 1

 

 

 

 

 

 

Коледно хайку (ремикс)

 

Коледна псувня
за всички по света:
цензура.

 

Бог е един,
празнувайте днес
сами.

 

Хайку конкурс,
забравих вчера
и алфа, и омега.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??