Jan 3, 2012, 6:49 PM

Коледно настроение 

  Poetry » Other
681 0 1

 

 

 

 

Сълзи от мрамор черен,

студени, тъжни и горчиви.

Мечти кат речник беден,

празни, пусти, сиви.

 

Очи мълчаливо питат

за изход бърз и лесен,

без напразно да се скитат

като на герой от детска песен.

 

Длани смъртно уморени

в скута тихичко лежат,

от сърцето окървавени,

мачкат и напук мълчат.

 

Без звук и без картина

мозъкът от страх се е стопил,

без път и без пъртина,

в черепа на топло се е скрил.

© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??