Dec 20, 2008, 9:43 AM

Коледно настроение 

  Poetry » For kids
830 1 2
 

Коледно настроение

 

 

Дядо Коледа пристигна,

закачливо ни намигна.

Кош с подаръци понесъл,

на послушните разнесъл.  

 

На дечицата прекрасни,

пъстри, весели играчки.

Мама, тате закачи

с Радост, Здраве и пари.

 

Баба, дядо пък дари,

дълги и щастливи дни.

Да се радват на децата,

те да сгряват им сърцата.

 

Всички радостни се сбраха,

Дядо Коледа разсмяха,

с весели шиги, игри,

чак до късно призори. 

 

 

Весела Коледа,  Откровенци!!!

© Гергана Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Весела Коледа! Нека звънливостта ти да продължава да ни радва!
  • Винаги съм казвала, че да напишеш хубав детски стих е дар Божи! Весела коледа и на теб!
Random works
: ??:??