May 22, 2013, 9:35 AM

Колко 

  Poetry » Love
610 0 1

Колко думи премълчани 

и сълзи в дланите събрани... 

Колко още обиди и псувни 

ще събирам в сърцето си... 

 

Колко фалшиви и малки души

безцелно ще минат от тук...

Колко лицемерни и жалки очи... 

ще забият в мен поглед луд... 

 

Колко чувства са раздадени напразно,

колко лъжи са изречени на глас...?

Колко е цената на щастието...

Готова ли съм да я платя за нас...? 

 

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??