May 28, 2007, 9:32 PM

Колко 

  Poetry
403 0 6
Колко

Колко му трябва на човек -
усмивка, цвете, топли длани,
... да срещне идващия век
с лице от светлина обляно?

Колко ли трябва ми на мен?
Молив и мисъл, и... хартия.
Във изгрева на следващия ден
очи прекрасни, чисти да открия.

И нека с жива благодарност
към вас да се обърна, хора.
Осъдена на "сляпа" вярност
очаквам свобода в простора.

02.06.2000г.

четвъртък

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??