Aug 27, 2011, 10:08 PM

Колко е часът? 

  Poetry » Other
458 0 1

На някои хора, свише,
им е отнета способността
да чувстват.
На други, пак свише,
им е отнета способността
да комуникират.
Тогава го разбрах,
когато
бях приседнал до коленете ти
и се опитвах по някакъв начин
да ти кажа
колко те обичам.
Ти ме гледаше с поглед
пълен с празнота,
сетне ми отвърна:
"Колко е часът?"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??