Jan 16, 2015, 9:18 PM

Колко малко трябва 

  Poetry
519 0 1

Колко малко трябва на човека, за да е щастлив,
една усмивка, дума или хубав стих,
аромата на цветя от спомена красив.

 

Любима песен напомня ти за някой,
лицето грейва и щастието те облива,
погълнат от момента всичко друго си отива.

 

Пренесен в друго измерение,
всичко друго - без значение.
Там е хубаво, цветно и красиво,
откъснат от ежедневието сиво.

 

Ти и твойта радост във върховна еуфория,
пренаписваш своята история.
Колко малко трябва на човека, за да е щастлив,
че щастливият човек е по-красив.

© Ердал Амедов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Колко малко трябва на човека, за да е щастлив,
    че щастливият човек е по-красив."
    Добре казано!Дано достигне до повече хора и
    да го осъзнаят!
Random works
: ??:??