Jul 15, 2008, 5:39 AM

Колко много топлина... 

  Poetry » Love
566 0 5

Колко много топлина се крие
в твоите очи.
Щом вгледам се във тях
дъхът ми спира – сякаш са звезди.
Сърцето ми препуска в объркан ритъм,
препълнено с любов.

Гледаш ме блажено,
притваряш ти очи,
устните трептят, отпили жадно
от моя сладък вкус.

Въздишаш тежко,
поемаш глътка жадуван въздух...
Дъхът не ти достига...
Очи отваряш с премрежен поглед,
и мълвиш, че безумно ме желаеш и Обичаш.

Огряна от очите ти - звезди,
оглеждам се във тях щастлива,
лъчезарно се усмихвам
и влюбено повтарям
аз след теб, че те Обичам!


© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??