May 11, 2013, 10:36 AM

Колко пуснати ръце 

  Poetry » East forms
581 0 1

... вито - вило се хорце

- снети ласки от перце -

- впити длани завещаят -

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??