Nov 20, 2014, 11:33 PM

Колко пъти 

  Poetry » Love
445 0 0

Колко пъти съм би нараняван,

обиждан и мамен и мачкан,

но и това не сломи ме,

да вървя напред крачка,по крачка.

 

Колко пъти съм плакал,

от болка и радост,злоба човешка

и пак по моему съм успявал,

да простя всяка грешка.

 

Колко пъти и колко ли още,

туй само Господ го знае,

ще понасям и пак ще преглъщам,

сърцето ми щом нехае!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??