Колко струваме
(само за мъже)
Да флиртуваме
много не умуваме.
А колко струваме
като се преструваме?
По жени да тичаме
и да ги обичаме.
И колко струваме
като им робуваме?
Да се обличаме,
на нещо да приличаме.
А колко струваме
като се надуваме?
Да общуваме,
често да пируваме.
И колко струваме
след туй да боледуваме?
Да се срамуваме
и да си кротуваме.
Та колко струваме?
Пет пари не с _ _ _ _ _ _ _!
(ти го каза!)
© Русин Катански All rights reserved.
Нули и едно?
Това Богатство ли е?
Или е _ _ _ но?
За мен е ... първото.