Jan 3, 2007, 8:43 PM

Колко те обичах не разбра !  

  Poetry
1093 0 3
                   Всеки път, когато беше до мен,
                   забравях дали е нощ или пък ден,
                   забравях дори за мен,
                   защото мислите ми мислеха единствено за теб,
                   а аз  се стапях като кубче лед.
                  

                   Колко те обичах ти не знаеш,
                   любов какво е ти не знаеш,
                   едва ли някога ще я опознаеш,
                   любовта не е всеки ден с различна да се шляеш,
                   колко те обичах не ще узнаеш.

                   Сега минаваш покрай мен,
                   с различни ходиш всеки ден,
                   това ли за теб е любовта?
                  
                   Колко те обичах не разбра!

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Разбирасе , че не е за теб коте и аз те обичам много
  • миси много
  • Много тъжно стихотворение!Наистина е жалко,че не е разбрал обичта ти....Съжалявам за него!А на теб ти пожелавам да обикнеш отново и да е споделено.
Random works
: ??:??