Dec 5, 2015, 10:26 PM

Колко всичко е било за мен 

  Poetry » Love
460 0 0

Колко всичко е било за мен

 

По брега на горещото лято

се разливат звезди,

теб целувах в нощта ни, когато

в твоите очи морето се скри.

 

То морето си знаеше – стара

е историята между нас

и вълните тогава накара

да ни галят в захлас.

 

Тук, на този бряг, преди години

аз във тебе се влюбих

и останах в очите ти сини,

а сърцето по теб си изгубих.

 

То сега си припомни лика ти

и тъгата във него си сви,

пак ме върна при тебе, когато

ме обичаше ти до зори.

 

И посрещахме тука на плажа

нашия лудо изгряващ ден,

да те имам – колко бе важно ...

 

Колко всичко е било за мен.

 

 

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??