Apr 25, 2020, 12:47 AM

Колкото толкова 

  Poetry » Phylosophy
1121 0 0

Господ си съблича ризата

духом нищите да облече.

Колко ризи, Господи ти трябват,

нямаш вече и една.

Как облича се душата голата,

щом не искат и да знаят.

Колкото толкова.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??