Jul 14, 2011, 4:15 PM

Комерсиално обречени думи 

  Poetry » Love
618 0 0

Комерсиално обречени думи


И там стоеше тя - в цялата си прелест,
красива, нежна и добра била,
а аз се чувствам в тежест.
Мястото ми не е тук,
искам да съм с някой друг,
или искам да съм друга,
за да застана там... на снимката до него...

Избягах, разтреперих се и се ядосах,
не мога с това аз да живея -
да трябва вечно да съм втора???
А той нея да не може да я преживее...
Не заслужавам толкова страдание,
желая той да ме обича, така силно, както нея
и в него моята опора да намеря...

Любов моя... чувам го и сърцето ми трепва,
но не е било за мен,
а поредната изцепка.


Любов моя... кого така наричаш???
Момичето, което си обичал?
Смисълът на думите какъв е вече?
Силни думи, но комерсиално обречени...

Не искам никога така да ме наричаш,
защото винаги ще помня,
имаше едно момиче,
заради което се почувствах любовно-бездомна...

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??