Mar 7, 2017, 7:57 PM

Контрабас 

  Poetry » Other
572 0 2

Свиря с контрабаса силен.

Звук за цялата гора.

Малка пейка  -  пресен въздух.

Скромна  веселба.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??