7.03.2017 г., 19:57 ч.

Контрабас 

  Поезия » Друга
580 0 2

Свиря с контрабаса силен.

Звук за цялата гора.

Малка пейка  -  пресен въздух.

Скромна  веселба.


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??