Aug 18, 2024, 10:38 AM

Копай си гроба 

  Poetry » Authors song
97 0 0

Малко е късно

да звъниш.

Връщам мръсно,

ще кървиш.

 

Онзи, дето

го остави,

е в небето.

Май забрави.

 

След пет куршума,

умря, възкръсна.

Ще те псувам,

ще те блъсна.

 

Много тъпо

се издъни.

Излезе скъпо,

джоб продъни.

 

Плащай в кеш,

продай колата.

Тръгвай пеш,

проси храната.

 

К'во ми дреме,

че ревеш.

Трудно мене

ще ме спреш.

 

Гледаш горе,

виждаш дъно.

Страшен зор е,

нищо чудно.

 

Сърцето болно

съживих

и достойно

отмъстих.

 

Долу по пода

се гърчи.

Копай си гроба

и мълчи.

 

 

© Krischo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??