Oct 10, 2008, 4:45 PM  

Копнеж 

  Poetry » Love
841 1 8

Да те обичам, значи да живея,
да те докосвам, значи да творя.
Целуна ли те, значи пак копнея
и дишам с пълна свобода!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??