10 oct 2008, 16:45  

Копнеж 

  Poesía » De amor
842 1 8

Да те обичам, значи да живея,
да те докосвам, значи да творя.
Целуна ли те, значи пак копнея
и дишам с пълна свобода!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??