Jul 3, 2013, 11:03 PM

Копнеж 

  Poetry » Love
692 0 7

Умира ми се, в теб ми се умира...
по-малко, до последно, всеки миг.
Животът ми да чезне и извира
в мечтите ти, там дето се открих...

Пътува ми се, с теб ми се пътува
във свят без думи и без изходи -
да разбереш, че в нас той съществува -
дете от вечност там да ми родиш...

Сънува ми се, с теб ми се сънува,
във мислите безсънен бродя аз,
на устните ти трепети бълнувам,
обезумял от женската ти страст.

Живее ми се, с теб ми се живее,
дори да е за ден или за час,
не ми е нужно друго, и копнея
за обич, преродена между нас.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??