Feb 11, 2010, 10:30 AM

Копнеж 

  Poetry » Love
542 0 0

Ще ме намериш
във сенките на здрача
притихнал и очакващ
удобно спотаен

Ще ме усетиш
когато те обгръщам
с невидими ръце
в полъха на вятъра студен

Ще ме откриеш
в блясъка на капката сълза
там някъде
удобно спотаен

Ще ме докоснеш
с усмивка и очи
в сумрака скрит
на отминаващия ден

Ще ме прегърнеш
и ще е тъмно
ще се разкрия
от луната озарен

И после тихо тихо
ще изчезна
отново в тъмното
удобно спотаен

Ще ме търсиш...
Ще ме намериш...
Ще ме докоснеш...

Някой ден...

© Янко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??