Dec 31, 2019, 10:38 AM

Копнеж 

  Poetry » Other
673 0 0

Вечерта е тиха.
С чаша вино във ръка,
седнали сме сред приглушена светлина.
Усещам как бавно спуска се твоята топла ръка и цяла обгръща ме, да избягам не мога да си позволя. 
Поглед – страшен е, не мога да му устоя
нежно галиш лицето ми, сърцето ми спря. 
Дъхът ти докосва ме нежно, аз обръщам глава. 
Не мога да ти се отдам, не мога с теб да съгреша. 
Но... устните ти меки карат ме да се топя,

 

Цялата настръхвам и иска ми се да крещя,
Прехапвам устни и мълча,
Споменът остава в тишина…

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??