Nov 1, 2023, 8:45 PM

Копнежно... 

  Poetry » Love, Erotic
371 2 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Копнежно...

 

Как искам...
В теб да се сгуша...
С устни...
По тебе да лазя...
Възбуден...
Плътта ти да душа...
Дълбоко...
И бавно да вляза...

 

Зърната...
С езика да галя...
Страстно...
От тебе да пия...
С дъха си...
Копнежи да паля...
Телата ни...
В страст да обвия...

 

Ръцете си...
Нежно да впивам...
Горещо...
И лудо да любя...
Любовта си...
По теб да изливам...
Как искам...
До теб да се будя..!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
01.11.2023
London

© Калоян Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??