Jul 27, 2011, 2:18 PM

Копнежно 5 

  Poetry » Love
608 0 4

В гореща лятна нощ ще се намерим

и ще потънем в житните поля,

небето за любов ще заговори

и ще замлъкнат птичите крила...

 

Онемели класовете ще тръпнат

пред природната ни красота,

ще се обичаме, дори когато съмне,

забравили за всяка суета...

 

Звездите ще угаснат постепенно,

луната в самота ще се стопи,

и само обичта свещена

като факла дълго ще гори...

 

Ще спре за миг да се върти светът,

морето ще потъне в нашите очи,

душите зажаднели щом се преплетат -

ще запламтим, две влюбени искри...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??