Dec 25, 2021, 1:34 AM

Копнея 

  Poetry » Love
679 0 0

Копнея за твоя нежен допир,
копнея за твоята прегръдка,
но най-много копнея да бъдеш до мен,

 

натрупал съм толкова много нежност,
и искам да я излея върху теб,
да се почувстваш красива и желана,
да усетиш нежност и копнеж по себе си,

 

копнея да утоля жаждата си по теб,
копнея да бъдеш в обятията ми,
копнея за теб и това ми топли душата,

 

копнея за бъдещите моменти,
копнея за бъдещите целувки,
копнея за твоя усмивка,
копнея за твоите очи,

 

копнея за невероятна жена която си...
 

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??