Jul 23, 2007, 9:47 PM

Коронация  

  Poetry
436 0 2
Пристигна вест
във сетната минута:
-Кралят умря,
да живее Шута!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??