Oct 6, 2016, 6:47 PM  

Кошмар 

  Poetry
574 1 9

Кошмарът се събужда над съня ми,

реално провокира моят дом!

Инстинктът му в очите ми осъмва,

настроен за война и за разгром!

 

Космато и отровно ме превзема.

Въздуха с дъха си  разболя.

Той, ядосан е от неизвестно време!

Катран по кожата ми се разля...

 

Не се познавам! Може би отдавна

дълбока връзка има между нас?

Кошмарът сигурно се е надявал

да не отнема черната му власт!

 

В обърканост държа го и в заблуда

на виртуалния му постамент.

С Кошмара свързани сме по принуда,

но всъщност Той страхува се от мен!

 

06.10.2016г. – Д.В.

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??