Sep 19, 2008, 10:20 AM

Кошмари от любов... 

  Poetry » Love
767 0 0

В нощта студена пак сме двама,

усещам мириса на хладна влага,

тишината в мрака ме докосва,

блясъкът в очите ти ме омагьосва.

 

Страхувам се да не те изгубя,

да се скриеш завинаги в мъглата,

страхувам се от самотата,

знай, без тебе мъртва е душата.

 

Дланта ти пареща ме топли,

но ръката ти сякаш се готви

да ме напусне и следа да остави,

там във мрака да ме забрави.

 

Събуждам се, а сърцето крещи:

"Ела, мили, тук се върни!"

Поглеждам леглото,там си ти -

сън било е, а моето ангелче спи.

 

Страхувам се от този сън,

плаша се от мъглата вън,

страхувам се да не се събудя

и в реалноста да те изгубя.

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??