May 23, 2017, 9:20 AM  

Koстилки в Ада 

  Poetry » Other
433 0 4

И Бог ми подава череши...

 

От шепите капеше дъжд,

сънувах, че нещо шептеше...

От думите нищо не помня,

но помня онази наслада,

как ядохме с Него череши

и плюхме костилките в Ада.

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??