23.05.2017 г., 9:20 ч.  

Koстилки в Ада 

  Поезия » Друга
441 0 4

И Бог ми подава череши...

 

От шепите капеше дъжд,

сънувах, че нещо шептеше...

От думите нищо не помня,

но помня онази наслада,

как ядохме с Него череши

и плюхме костилките в Ада.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??