Oct 6, 2013, 12:08 PM  

Коте, Миме (чалгичка) 

  Poetry » Love
693 0 0

      Този текст написах с цел, да се претвори в кавър версия на български език, песента „Чаки, чаки борон” на малкия четиригодишен певец от Таджикистан - Журабек Жураев.

Ето линка на песента във vbox:  http://vbox7.com/play:6c5814a0df

 

          Ако някой музикант си намери изпълнители за тази песен и желае да я реализира на български, може да му дам права за използване на този текст.

       - Call me Азис, call me!   :-)

    

  

Коте, коте, Миме, коте, целуни ме –

прегърни ме с жар и с плам!

Нека под звездите златни да скрепиме,

любовта си, като в божи храм!

 

Коте, коте, Миме, коте – пречисти ме

с поглед син на нежен халцедон!

Нека в чувствата си не грешиме –

да сме верни, като камертон!

 

Пр: А–а-а-ааа... ааа... аааа...

        Умирам, умирам,

        когато не намирам

        дланта ти

през нощта...

Морена, морена –

от ледник наранена,

едвам, едвам

мъжди луна...

 

Коте, коте, Миме, коте, подкрепи ме,

че без теб се чувствам сам!

Сам, като врабец на прага зиме –

мръзнещ, мокър, нигде нежелан...

 

Коте, коте, Миме, коте, приюти ме

и напук на злия свят,

с ласките си нежни притопли ме!

Пък завистниците – да корят!

 

Пр: А–а-а-ааа... ааа... аааа...

Умирам, умирам,

когато не намирам

дланта ти

през нощта...

Морена, морена –

от ледник наранена,

едвам, едвам

мъжди луна...

 

Коте, коте, Миме, коте, разбери ме –

искам да съм с теб докрай...

Дълъг път ни чака... Да вървиме!

С теб ще минеме през ад и рай.

С теб ще минеме през ад и рай.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??