Feb 19, 2009, 8:22 PM

Крадец на душата ми 

  Poetry » Love
874 0 1
Не знам дали поиска всичко,
но аз всичко ти дадох...
любов, мечти...
ласки, нежност...
сърцето си.

Дадох ти всичко -
блясъка в очите ми,
трепета на устните ми
огън... и страст.
Бях в плен на любовта ти.
Знам как за теб горях.

Защо не разбрах,
че ще откраднеш душата ми?

Вече съм непозната за себе си.

Любовта ми към теб
заличи всички спомени
от миналото ми,
всички следи в сърцето.
Ти си началото и края,
а аз съм разпиляна.

Ако нявга си тръгнеш,
не се връщай...
Дяволе мой,
ще бъда... не ранена,
а мъртва.

Жена, неспособна да обича!

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??