Feb 2, 2010, 9:07 AM

Крадец на мечти 

  Poetry » Love
648 0 1

Крадец на мечти

 

http://www.youtube.com/watch?v=NMMu0C9DHU4

 

Не ми е съдено да бъда безразлична,

да те гледам с друга, без да ме боли.

Не мога да съм като теб себична

и да обърна гръб на своите мечти.

 

До скоро общо бъдеще градихме,

двама бяхме във добро и зло

и чувствата един към друг не скрихме,

споделяхме трапеза и легло.

 

Прегърнати в нощ тиха, теменужна,

мечтаехме за бъдещите дни,

а днес за теб съм тъй ненужна -

забрави ме… и с друга вече си.

 

И нея ли омайваш с думи сладки?

На нея днес кълнеш се в любов,

но твоите желания тъй кратки

към друга ще те тласнат с порив нов.

 

И нея ще ограбиш както мене,

след теб ще стене в тишина.

Каквото можеш ще ù вземеш,

освен сломената душа.

 

И тя ще страда като мене,

ще видя във очите ù сълзи,

ще плаче нощем, ще тъгува денем -

влюбена в крадеца на мечти!

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??