Sep 6, 2011, 9:05 PM

Крадла на мечти 

  Poetry » Other
569 0 0

 

 

      Жестоките  думи.

   Пазя ги в мен.

 Дълбоко раняват –

     камък студен.

 Крада от мечтите Ви –

        до последния ден!...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??