Aug 9, 2013, 9:40 PM

Край морето 

  Poetry » Love
363 0 0

Пусто в стаята. Липсваш ми.

Вятърът разнася вълни

край морето, където си, нали?

Мечтая да те зърна пак. Дали?

 

Скръбна есен наближава,

душата ми за тебе се надява.

Малко светлина във таз тъма

от самота и тъга.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??