Apr 16, 2006, 11:05 PM

Кралица 

  Poetry
1009 0 1

                                                                                  25

 

Бъди  кралица  в  чуждите  очи,

Дръзни  да  бъдеш  по-различна.

Бъди  начело  в  бури  и  беди,

Бъди  в  простора  волна  птичка.

 

Бъди  и  твърда, и неустрашима,

щом в лицето ти изпречи се проблем.

Бъди бестрашна, обгърни живота 

и предизвикателствата му ги приеми.

 

Бъди на истината ти търсачка

И свойто кралство ти владей,

Дали е дом, работа или семейство,

с нежна обич го полей.

 

Бъди и нежна, бъди добра

И радвай се на туй, че си жена.

И никога недей забравяй,

че мисията ти е да даваш обич по света.

 

Бъди и господарка, и кралица,

на силата, на своето виличие дори.

И нека обичта в теб да блика,

навсякъде през всичките ти дни.

 

Бъди  и  господарка  и  кралица,

На  силата, на  своето  виличие  дори.

И  нека  обичта  в  теб  да  блика,

Навсякъде  през  всичките  ти  дни.

 

© Марин Донев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??