Jul 8, 2014, 7:33 PM

Кралицата на любовта 

  Poetry » Love
414 0 0

Всяка сутрин като влизам тук,

първо теб те виждам.

Всяка сутрин като влизам тук,

винаги целувка получавам.

От теб, сладкишче.

От теб, приятелко добра.

Твоите мили думи,

винаги ме карат да се усмихвам.

И сърцето се усмихва.

Заради теб, душице.

Заради теб, приятелко добра.

То сега те прегръща и целува,

и ти пожелава и днес да бъдеш,

кралицата на любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??