Jul 19, 2007, 10:33 PM

Красавица 

  Poetry
805 0 11
Хубава съм!
Какви големи очи!
Какви дълги крака!
И съм пъргавка,
как скачам…
А отворя ли уста,
не ще сбъркаш песента ми -
по-добра съм и от славей!

Красавица просто…
Нали, огледалце водно?

Хубава съм! Да!

Изкряка жабата
и скочи в бистрата вода.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??