Mar 21, 2024, 3:48 PM

Красавица с мустаци 

  Poetry » Love, Humour
119 0 1

Сега ще ви разкажа

една история за любовта 

Не знам дали е проза,

поезия ли е не знам 

/този урок май пропуснала съм го в 

Трети клас/ 

И както всяка приказка започва

Така започвам я и аз 

със Имало е едно време 

Тъй някъде като сега

Младежи двама влюбени горещо

Обвързани във примката на любовта

И всяка сутрин той я навестявал 

Горещо свойта длан във нейната държал

В очите и дълбоко той потъвал

Нослето как потрепва

Да зърне цяла нощ мечтал

Но най-прекрасни за него Мустачките били 

Големи дълги и красиви

Като антени сякаш кацнали от нереален свят

На лицето и красиво сигналите на любовта улавят и към сърцата ги отправят

Така красиви са тези мустачки 

От опашката дори са по-добри 

Красавица с мустачки бели и големи 

Мечтата е на всеки котарак 

Измърка той и в съзерцание изпадна пак

 

© Снежана Коева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво. Сладурско, забавно. Усмихна ме. 🙂
Random works
: ??:??